Koffie, thee en fris

Splif levert uitsluitend kwaliteit. En die kwaliteit geldt ook voor de koffie, thee en frisdranken die er geserveerd worden.

Peeze, koffiebranders sinds 1879 en gevestigd in Arnhem, is de vaste koffieleverancier van Splif. Duurzame koffie van topkwaliteit. Peeze is pionier en koploper op het gebied van maatschappelijk verantwoord en eerlijk ondernemen. Alle medewerkers gaan jaarlijks naar deze koffiebranderij om het productieproces te leren kennen. Medewerkers van de koffieleverancier geven de Splif-medewerkers ook les over de juiste temperatuur van het water en de koffie, over de kwaliteit van het water en de juiste koffiekopjes. Het is dan ook vanzelfsprekend dat in Splif elk kopje koffie vers wordt gezet.   

Dilmah-thee is afkomstig uit Sri Lanka en wordt eveneens maatschappelijk verantwoord en eerlijk geproduceerd: 100% pure Ceylon-thee van de hoogste kwaliteit. Dilmah is een familiebedrijf, dat een groot deel van de winst investeert in sociale projecten in het onderwijs, de gezondheidszorg, voor vrouwen en weeskinderen. Op deze manier draagt elk kopje Dilmah-thee bij aan de ontwikkeling van de Sri Lankaanse bevolking.

Looza is een fris- en vruchtendrankbedrijf in het Belgische Zaventem. Looza, opgericht in 1947 en inmiddels al weer een groot aantal jaren marktleider, was van oorsprong een familiebedrijf. De fruit- en groentensappen en -nectars bevatten geen conserveermiddelen, geen kunstmatige kleurstoffen en aroma’s. Frisdrank dus van hoge kwaliteit, geleverd in opvallende en herkenbare glazen flesjes.